Menu Sluiten

Slagbomen

SEGAF levert en plaatst afsluitingen, poorten en automatisatie in gans Vlaanderen en Brussel. Afsluitingen, schuifpoorten, draaipoorten, omheiningen, poorten, poort, draaipoort, draaipoorten, schuifpoort, schuifpoorten …

Particulier, industrieel of overheid? Op Segaf kan je rekenen.

Onze service, vakmanschap, finesse en snelheid zijn uniek in de branche. Zowel voor complexe opdrachten als voor de afsluiting van je tuin.

Segaf wil haar klanten ontzorgen. Dat doen we onder meer met totaalpakketten. We plaatsen je omheining, maar even goed een eventuele toegangscontrole en bijhorende automatisatie. Zeker wanneer het over grotere projecten gaat is één aanspreekpunt een belangrijke troef. Van planning over een duidelijke offerte tot het jaarlijks onderhoud.

Onze producten

Interventie

Uw automatische poort gaat niet meer open of dicht? Segaf kan u helpen bij het herstellen van meerdere merken en types van automatische schuifpoorten, draaipoorten en toegangscontrolesystemen. Een competent team van technici zorgt voor het onderhoud en eventuele reparatie van automatiseringen.

Onze handleidingen, productfiches en technische fiches op één pagina verzameld

Offerte

Segaf doet waar het goed in is: het leveren en plaatsen van poorten, omheiningen en automatisatie. Neem vrijblijvend contact op voor het opmaken van een offerte.

00345390034539

Meer info

tags: Toegangscontrole – Security Poorten – Securitysystemen – Tournedome – Toegangscontrole Tournedome – 

Wenst u meer info over slagbomen kijk dan vlug op https://www.segaf.be/ | Slagbomen

Hekwerk | Automatisatie | Poorten | Toegangscontrolesystemen | 

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Meer info

tags: Toegangscontrolesystemen Op Maat – Beveiliging Op Maat – Beveiligingsoplossingen Op Maat – Toegangscontrole Industriële Sites – Beveiliging Industriële Sites – 

Wenst u meer info over slagbomen kijk dan vlug op https://www.deroeve.com | Onze oplossingen voor bezoekersbeheer en parkingbeheer bestaan uit een combinatie van soft- en hardware zoals slagbomen

Electriciteit | Automatisatie | Toegangscontrolesystemen | It Services | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Slagbomen

menu home over aamps aanbod diensten realisaties contact nieuws nl nl fr klantenportaal u bent hier home aanbod slagbomen klantenportaal slagbomen voor het afsluiten van parkeer of bedrijfsterreinen kan er gebruik gemaakt worden van automatische slagbomen. Aamps biedt de keuze tussen soorten geautomatiseerde slagbomen. Fadini biedt een hydraulische toepassing voor slagbomen tot meter. Deze kunnen zeer intensief gebruikt worden slagbomen specialisten De elektromechanische slagboom van king gates voor slagbomen tot meter kan zeer snel op en neer bewegen. Dat is ideaal voor parkeerterreinen met veel passages. De bediening voor het openen van deze automatische slagbomen kan door gebruik van handzenders gsm lussen code jetons ingeslepen in de grond enz om te voorkomen dat de boom daalt wanneer er een voertuig doorrijdt wordt de nodige veiligheid voorzien .

skip to content all automatisatie uw bedrijf in automatisatie primary menu a.l.l. Automatisatie productinfo bedrijven draaihekkens schuifhekkens camerabewaking toegangscontrole slagbomen parkingbeheer tourniquets productinfo particulieren camerabewaking parlovideofonie rolluik aandrijvingen garagepoorten draaihekkens schuifhekkens poorten draaipoorten schuifpoorten bedieningen offerte contact privacy beleid slagbomen gard de slagbomen voor snelle doorgangen de slagbomen van de serie gard zijn geschikt voor doorgangen tot m en verkrijgbaar in drie verschillende basismodellen afhankelijk van de te controleren doorgang Het toekomstperspectief van slagbomen Het model g met snelle opening werkt op v terwijl de speciale uitvoeringen g en g van roestvrij staal aisi ook van een v ccmotor zijn voorzien waardoor ze geschikt zijn voor intensief .

Feiten over Slagbomen

zoeken producten referenties times bam bormet gebruikt cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Bam bormet bvba offerte aanvraag producten home referenties dealer worden over ons activiteiten infrastructuur historiek contact jobs nieuwsbrief nl nl fr en de pl ro hu da sv is lb ga no fi poorten slagbomen speedgates draaitrommels sensoren vleugelpoorten schuifpoorten sectionaalpoorten kantelpoorten automatiseringen bediening hekwerk elektrische slagbomen handbediende slagbomen bedieningszuilen bediening speedgate trackless speedgate trackless premium speedgate met bovengeleiding speedgate met ondergeleiding enkele draaitrommel dubbele draaitrommel draaitrommel xl draaitrommel xxl fietstourniquet fotocelset fotoc.